3 PAȘI PENTRU UN NOU ZÂMBET

Implanturi zigomatice

Când mai aștepți până când zâmbești din nou?

Am observat că pacienții cărora le lipsește os în maxilarul superior caută și încercă tratamente diferite de ani de zile. Edentulismul, în medie, atinge 3% din populația sub 50 de ani și 14% peste 50 de ani [1]. Aceasta înseamnă că una din 33 de persoane sub 50 de ani suferă de consecințele edentulismului. Uneori, pacienții ajung să refuze orice tratament dentar și să nu aibă încredere în comunitatea dentară după mai multe încercări de a avea proteze implantate.

Pacienții care au avut șansa de a primi implanturi zigomatice se bucură acum de noua lor viață îmbrățișând detaliile sale, cum ar fi să mănânce un măr sau să râdă în hohote. Misiunea noastră cu această pagină este să vă oferim toate informațiile necesare despre implanturile zigomatice și să vă conectăm cu centre certificate și cu experiență din apropierea dvs.

Găsiți cel mai apropiat centru aici

PASUL 1: INFORMAȚII

Primiți informații exacte. Ați ajuns aici prin portalul Zygomatic Implants, care include răspunsuri la întrebări frecvente și mărturii. Aveți întrebări suplimentare? Teceți la Pasul 2!

PASUL 2: Localizați centrul de experți

Găsiți cel mai apropiat centru de experți și contactați-i cu ușurință. Mergeți la DOCTOR LOCATOR.

PASUL 3: Prima întâlnire cu expertul

Întâlniți-vă cu expertul certificat pentru diagnosticarea problemelor dvs. dentare. Centrul ZAGA va defini obiective clare pentru a vă rezolva problema. Implanturile zigomatice pot fi o soluție pentru dvs. În acest caz (și multe altele), veți primi o proteză dentară implantată în 24 de ore. Începând cu noul dvs. zâmbet, Centrul ZAGA vă va examina anual pentru a se asigura că ați recuperat o calitate excelentă a vieții dentare.