3 ΒΗΜΑΤΑ ΣΕ ΝΕΟ ΧΑΜΗΛΟ

Zygomatic εμφυτεύματα

Πόσο καιρό μέχρι να χαμογελάσεις ξανά;

Παρατηρήσαμε ότι οι ασθενείς με έλλειψη οστού στην άνω γνάθο αναζητούν και δοκιμάζουν διαφορετικές θεραπείες για χρόνια. Ο ενδοδουνισμός, κατά μέσο όρο, αγγίζει το 3% του πληθυσμού κάτω των 50 ετών και το 14% άνω των 50 ετών [1]. Αυτό σημαίνει ότι ένα κάθε 33 άτομα κάτω των 50 ετών πάσχει από τις συνέπειες του ενδενισμού. Μερικές φορές, οι ασθενείς καταλήγουν να αρνούνται οποιαδήποτε οδοντιατρική θεραπεία και να μην εμπιστεύονται την οδοντιατρική κοινότητα μετά από αρκετές προσπάθειες να έχουν οδοντοστοιχίες που υποστηρίζονται από εμφύτευμα.

Οι ασθενείς που είχαν την ευκαιρία να λάβουν ζυγωματικά εμφυτεύματα τώρα απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή αγκαλιάζοντας τις λεπτομέρειες του, όπως τρώνε ένα μήλο ή γελούν δυνατά. Η αποστολή μας με αυτήν τη σελίδα είναι να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα ζυγωματικά εμφυτεύματα και να σας συνδέσουμε με πιστοποιημένα, εξειδικευμένα κέντρα κοντά σας.

Βρείτε το πλησιέστερο κέντρο εδώ

ΒΗΜΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λάβετε ακριβείς πληροφορίες. Έχετε φτάσει εδώ μέσω της πύλης Zygomatic Implants, συμπεριλαμβανομένων ερωτήσεων απαντήσεων και μαρτυριών. Έχετε επιπλέον ερωτήσεις; Μετάβαση στο Βήμα 2!

ΒΗΜΑ 2: Εντοπίστε το κέντρο εμπειρογνωμόνων

Βρείτε το πλησιέστερο Κέντρο εμπειρογνωμόνων και συνδεθείτε μαζί τους εύκολα. Μεταβείτε στο DOCTOR LOCATOR.

ΒΗΜΑ 3: Πρώτο ραντεβού Με τον ειδικό

Γνωρίστε με τον πιστοποιημένο ειδικό για τη διάγνωση των οδοντικών σας προβλημάτων. Το Κέντρο ZAGA θα καθορίσει σαφείς στόχους για την επίλυση του προβλήματός σας. Τα εμφυτεύματα Zygomatic μπορεί να είναι μια λύση για εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση (και πολλές άλλες), θα λάβετε μια προσθετική υποστήριξη με εμφύτευμα σε 24 ώρες. Ξεκινώντας με το νέο σας χαμόγελο, το Κέντρο παρακολουθεί κάθε χρόνο για να εξασφαλίσει ότι έχετε ανακτήσει μια εξαιρετική οδοντιατρική ποιότητα ζωής.